Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Şubat 2012 Çarşamba

9000 günden emekli olanların alacakları intibak zamları - TABLO

İntibak zamları 2013'te ödenecek...

Emeklilerin intibak zammı heyecanı sürüyor. Zammın ne kadar olacağına ilişkin çok fazla soru alıyoruz. Bu konuda okurlarımızı aydınlatmak için, emeklilerimizin ne kadar intibak zammı alacağını prim gün sayısına göre duyurmaya çalıştık.


Bugün de 2000 öncesi emeklilerden 9000 günden emekli olanların alacakları intibak zammını açıklıyoruz. 9000 günden emekli olanların maaşlarına 133.46 TL ile 248.04 TL arasında zam gelecek. Bu zam emeklinin eline 2013 yılında geçecek. Aşağıda yer verdiğimiz tabloda öncelikle kendinize uyan derece, kademe ve göstergeye bakın. Böylece intibak farkını görebilirsiniz.


Yarın da 322.41 TL intibak zammından kimlerin yararlanacağını açıklayacağız.

ALİ ŞERBETÇİ - TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com