Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Şubat 2012 Çarşamba

7400 günden emekli olanların alacakları intibak zamları - TABLO

Prim gün sayınıza göre maaş artacak

İşçi ve Bağ-Kur emeklilerinin alacakları intibak zamları yatırılan prim gün sayısına göre değişecek.


İntibak düzenlemesinin yasalaşması için geri sayım başladı. İntibak Yasası 1 ay içerinde TBMM'de yasalaşacak. Yasa ile ilgili tüm ayrıntıları ortaya çıkaran TAKVİM, kimin ne kadar intibak zammı alacağına da ışık tutuyor.

Emeklinin sesi olan gazetemize, intibak zammını öğrenmek isteyenlerden mesaj yağıyor. 2013 yılında emeklinin cebine ne kadar intibak zammı gireceğini köşemizi takip ederek öğrenebilirsiniz. Bugün 7.400 prim gününden emekli olanların ne kadar intibak zammı alacağını açıklıyoruz. Ne kadar intibak zammı alacağınızı öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki tabloyu dikkatlice inceleyin. Derece, kademe ve göstergesine uyan intibak farkı 2013 yılında alacağınız intibak zammı.



ALİ ŞERBETÇİ - TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com