Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Ocak 2012 Pazar

Vergi müfettiş yardımcısı alımları hk.

1500 vergi müfettiş yardımcısı alınacak


Vergi Denetim Kuruluna, Mart'ta yapılacak sınavla ilk etapta, 400 vergi müfettiş yardımcısı alınacak. Bu sayı, bin 500'ü buluncaya kadar da alımlara devam edilecek.


10 Temmuz 2011 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren ve 646 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kurulan Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, 29 ilde oluşturulan toplam 40 adet grup başkanlığı ile teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı.

Bu kapsamda, Ankara, İstanbul ve İzmir'de üç adet Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı, iki adet Organize Vergi Kaçakçılığı ile Mücadele Grup Başkanlığı, üç adet Örtülü Sermaye, Transfer Fiyatlandırması ve Yurtdışı Kazançlar Grup Başkanlığı, aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı toplam 29 ilde, otuz iki adet Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı kuruldu.

Kayıtdışılık ve kaçakçılıkla mücadele ederek, vergisel kayıpları azaltmayı amaçlayan Vergi Denetim Kurulu, Mart ayında başlayacak sınavlarla, toplam bin 500 vergi müfettiş yardımcısını denetim kadrosuna dahil edecek.

İlk etapta 400 vergi müfettiş yardımcısı alınması planlanırken, bu sayı bin 500'ü buluncaya kadar da alımlara devam edilecek.

Üç yıl süren yetişme döneminin sonucunda, alanında uzman vergi müfettişleri yetiştirilecek.

Bu arada, göreve başlayacak vergi müfettiş yardımcılarının yetiştirilmelerini sağlamak amacıyla, Ankara'da Eskişehir Yolu üzerinde, yaklaşık 33 bin metrekarelik bir alan üzerindeki bina, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığına Eğitim Merkezi olarak kullanılmak üzere tahsis edildi. TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com