Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Ocak 2012 Pazar

Genel Sağlık Sigortası için gelir testi başvuruları hk.

Gelir testi kuyruğu

Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamındaki gelir testine şimdiye kadar 545 bin hane başvurdu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, 97 bin hanenin gelir testi incelemelerini tamamlarken, 76 bin ailenin hiçbir geliri olmadığı saptandı.


Söz konusu kişilerin sağlık sigortası primleri devlet tarafından karşılanacak. Öte yandan 9 milyon 100 bin yeşil kartlı, 1 milyon 700 bin tescili olmayan vatandaş, 18 yaşını dolduran ve okumayan gençler ile 25 yaşını bitirmiş üniversite öğrencilerinin gelir testi yaptırması gerekiyor.

15 milyona yakın kişi gelir testi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na koşarken, 212 lira ceza ödemekten korkanlar vakıflarda uzun kuyruklar oluşturdu. Kaydı olmadığı için mektup yollanan 1 milyon 700 bin kişi için gelir testi süresi 1 Mart'a kadar uzatıldı. Vizesi dolanların ise 1 Şubat'a kadar gelir testi yaptırmaları gerekiyor.

Burcu ÇALIK - TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com