Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Ocak 2012 Pazar

Özel sağlık sigortası olanların GSS yükümlülüğü hk.

Özel sağlık sigortası olanlar dikkat!

23 yaşındayım, üniversiteyi bitirdim. Herhangi bir işyerinde çalışmıyorum. İş arıyorum. Babam tarafından özel sağlık sigortası yaptırıldım. Genel sağlık sigorta primi ödeyecek miyim?


M.KOÇ

İşsiz olduğunuzu belirtmişsiniz. Herhangi bir sosyal güvencesi olmayan ancak sağlık hizmetlerini özel sağlık sigortasıyla karşılayanlar bir başka deyişle özel sağlık sigortası olanlar 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren genel sağlık sigortası primi ödeyecek. Sizin de 31 Ocak'a kadar adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde kayıtlı adresinize en yakın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na gidip gelir testi yaptırmak zorundasınız.

ALİ ŞERBETÇİ - TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com