Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

7 Ocak 2011 Cuma

1995 yılında esnaflıktan Bağ-kur girişim var 6 ay yatırdım ve kapattırdım 2011 yılına kadar aradaki süreyi toplu olarak ödeyebilir miyim?

SORU:



MERHABA ALİ BEY;

1966 DOĞUMLUYUM VE 1995 DE 6 AYLIK ESNAFLIKTAN BAĞKUR  GİRİŞİM VAR 6 AY YATIRDIM VE KAPATTIRDIM. 

2011 YILINA KADAR ARADAKİ SÜREYİ YATIRABİLİR MİYİM? ACİL LÜTFEN...

ŞABAN



CEVAP:

Şaban bey; 1995 Bağ-kur başlangıcınız olduğu için bu tarihten sonra Bağ-kur'a bildirmediğiniz   vergi, meslek odası, esnaf  sicil veya şirket ortaklığı kayıtlarınız varsa Bağ-kura ibraz ederek gün kazanabilirsiniz.


Eğer 1995 yılında açtığınız iş yerinizi 6 ay Bağ-kur ödedikten sonra kapatmışsanız ve bu tarihten sonra yukarıda saydığım gibi başkaca vergi, meslek odası, esnaf  sicil veya şirket ortaklığı kaydınız yoksa 1995'den günümüze Bağ-kur'dan hizmet kazanma olanağınız yoktur.




Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Sorularınızı Yanıtlıyor

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com