Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

25 Haziran 2010 Cuma

Emeklilik başvuruma cevap alamazsam ne yapmalıyım?


SORU:

haziran 7 sinde manisa il müdürlüğüne dilekçe ile başvurduk. sorum şu dilekçeme kaç günde cevap yazmaları gerekiyor. Yedi, 15 gün, 1 ay gibi mutlaka böyle bir süre vardır değil mi? bir de eğer cevap alamazsam ne yapmalıyım?

CEVAP:


Emeklilik başvurularınıza cevap almak için en az iki ay gerekli. Kaldı ki bu da proplemsiz başvurular için geçerli.

Eğer tüm hizmetleriniz SSK da bulunuyorsa yani Bağ-kur yada Emekli Sandığı hizmetiniz yoksa bir ay içinde emeklilik işlemlerinizi sonuçlandırırlar.

Artık İstanbul İhtiyarlık Sigorta müdürlüğünde yani Unkapanı Sosyal güvenlik merkezinde bu işler hızlı bir şekilde sonuçlanıyor. Sadece SSK hizmeti olanların bir ay içinde emekli edildiğini biliyoruz.

İstanbul için söylemem gerekirse; Kurum eskisi gibi değil çok şey değişti. Özellikle İstanbul SGK il müdürünün bunda büyük payı var.

Manisa orta büyüklükte bir şehir. Dilekçenize 1,5 ay içinde cevap almanız gerekir. Sorunsuz işlerde işlem sonuçlandığında emeklilik yazısı gelir. Bundan evvel size yazı gelmez.

Eğer 1,5 ay içinde emeklilik başvurunuza herhangi bir cevap gelmezse dilekçenizi verdiğiniz yere -size başvurunuz esnasında verilen kartla- giderek durumunuzu sorabilirsiniz.


SSK ve Bağ-kur Emeklilik Sorularınızı Yanıtlıyor

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com