Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Mayıs 2010 Perşembe

Eşim Kıdem tazminatını alarak işinden ayrılabilir mi?

SORU:

Eşim 1989 yılı sigorta girişli ve 5094 günü var. Şuanki işinde 8 yıldan uzun bir zamandır çalışıyor ama ayrılmak istiyor. kıdem tazminatı hakkı varmı. Bildiğim kadarıyla 15 yıl veya 3600 günü doldurduğunuzda isteyerek ayrıldığınızdada kıdem tazminatı hakkı doğuyor, doğrumudur. Doğruysa ne kadar zamanı var? Şimdiden teşekkürler..

CEVAP:



EŞİNİZ 15 YILLIK SİGORTALILK SÜRESİ VE 3600 GÜN PRİM ÖDEME ŞARTINI YERİNE GETİRDİĞİNDEN İŞYERİNDEN KIDEM TAZMİNATI ALARAK AYRILABİLİR.

BUNUN İÇİN BAĞLI BULUNDUĞU SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİNE GİDEREK ( İSTANBUL'DA İSENİZ UNKAPANI SGM ) 5 DAKİKADA ''KIDEM TAZMİNATI ALABİLİR YAZISINI'' ALABİLİR.

ALDIĞI BU YAZI İLE İŞVEREN EŞİNİZİN KIDEM TAZMİNATINI ÖDEMEK ZORUNDADIR.



SSK ve Bağ-kur Emeklilik Sorularınızı Yanıtlıyor

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com