Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Mayıs 2010 Perşembe

Annem 3600 günü toplu olarak ödeyerek emekli olabilir mi?

SORU:

slm annem 1958 dogumlu ve 1988 de işe başlangıç tarihi 368 gün prim ödeme sayısı var. istege göre toplu bi şekilde 3600 günü yatırsak emekli ola biliyormu?

CEVAP:


İŞE GİRİŞİ ERKEN FAKAT PRİM GÜNÜ ÇOK AZ.

ANNENİZ 5 YIL 5 AY 24 GÜN İSTEĞE BAĞLI BAĞKUR ÖDEDİKTEN SONRA 3,5 YILDA SSK PRİMİ ÖDERSE 3600 GÜN DOLDUĞUNDA SSK'DAN EMEKLİ OLABİLİR.

SSK'DA BOŞLUKLARI TOPLU OLARAK ÖDEME İMKANI BULUNMAMAKTADIR.

ANNENİZİN DOĞUM BORÇLANMASI ŞARTLARINI TAŞIYIP TAŞIMADIĞI AYRICA İNCELENMELİDİR. DOĞUM BORÇLANMASI YAPMA HAKKI DOĞARSA EMEKLİLİK HESABININ YENİDEN YAPILMASI GEREKİR.



SSK ve Bağ-kur Emeklilik Sorularınızı Yanıtlıyor

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com