Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

23 Ağustos 2017 Çarşamba

Askerlik borçlanması yapmam emekliliğimi öne çeker mi?

Askerlik borçlanması emekliliğimi öne çeker mi?
Soru: 3 Mart 1970 doğumluyum. 10 Ağustos 1992’deki SSK girişimle 8.030 gün prim gün ödemem var. Askerliğimi 1 Aralık 1990-1 Haziran 1992 arasında yaptım. Askerlik borçlanması yapmam emekliliğimi öne çeker mi? Ne zaman emekli ola bilirim?
Ali TUNÇ
Cevap: Askerlik sürenizin 440 gününü borçlanmanız halinde, emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5525 gün prim ödeme ve 52 yaş şartlarına tabi olurunuz. Prim ödemeniz yeterli olduğundan, borçlanmadan sonra prim ödemeseniz de, 52 yaşınızı dolduracağınız 3 Mart 2022’de emekli olabilirsiniz.


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com