Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

10 Temmuz 2017 Pazartesi

İşimden çıkarılırsam işsizlik maaşı alabilir miyim?

Gelir getirici işte çalışan işsizlik ödeneği alamaz

Soru: 1) 26 Ağustos 1974 doğumluyum. 1 Ocak 1997’de işe başladım. 3700 gün prim ödemem var. 1995’de 18 ay askerlik yaptım. Askerliğimi borçlanırsam ne zaman emekli olabilirim?  2) Aynı zamanda ben esnafım. İşimden çıkarılırsam işsizlik maaşı alabilir miyim?
Ş.AY
Cevap:1) Askerlik sürenizin 400 gününü borçlanıp, ayrıca 1650 gün daha prim ödeyerek toplam priminizi 5750 güne tamamlamanız şartıyla,  55 yaşınızı dolduracağınız 26 Ocak 2029’da emekli olabilirsiniz. 2) İşten çıkartıldığınızda, yani SSK’nız sonlandığında zorunlu olarak Bağ-Kur sigortanız devreye girer. Bağ-Kurlu olduğunuzda da, işsizlik ödeneği alamazsınız. 


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com