Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

2 Ağustos 2016 Salı

Her emekliye farklı promosyon ödenecek - EMEKLİ EN FAZLA KAÇ TL PROMOSYON ALACAK?


Her emekliye farklı promosyon

Emeklilere promosyonda sona gelindi. Yeni düzenlemeye göre; promosyonda standart olmayacak. Tutar, emeklinin maaşına ve parasını bankada tutma süresine göre değişecek. 3 yıllık dönem için en fazla 900 lira ödenecek.


Emekliye promosyon ödenmesiyle ilgili düzenlemenin yıl sonuna kadar hayata geçirilmesi bekleniyor.

Hükümet yatırımları artıracak, vatandaşı rahatlatacak reformlara tüm hızıyla devam ediyor. 11 milyon emekliye banka promosyonu için de süreç işliyor. Promosyonun kısa süre içinde hayata geçirilmesi hedefleniyor. Promosyonda yıllık tutarın 150 lira ile 300 lira arasında olması ve 3 yıllık toplu ödeme yapılması bekleniyor. Buna göre emekliler, promosyon başladığında bankadan 450 ile 900 lira arasında toplu ödeme alacak.

Aldığı maaşa göre 

Bunun karşılığında da 3 yıl aynı bankadan maaşını almaya devam edecek. Promosyon tutarını 2 kriter belirleyecek. Emeklinin maaşına ve bankada parasını tutma süresine göre promosyon tutarı değişecek. Edinilen bilgiye göre; bütün emekliler için ‘500 liranın altı, 500-1000 lira arası, 1000-2000 lira arası ve 2000 lira üstü maaş’ olmak üzere kademelendirme yapıldı. Bu kademelere göre ödenecek tutarlar değişecek.

Hemen çekmeyene daha yüksek

Maaşı yüksek olan emekli daha fazla promosyon alacak. Bankada ücretini daha fazla tutanlar da diğerlerine göre avantajlı olacak. Maaşı yüksek olan, parasının tamamını hemen çekmeyen emekli, daha yüksek promosyon alacak. Çalışma Bakanlığı, promosyonun bir an önce hayata geçirilmesi için çalışıyor. Hem kamu bankaları hem özel bankalar hem de PTT ile görüşülüyor. Anlaşmadan sonra bankalarla protokol imzalanacak ve emekliler için promosyon başlayacak.

Kaynak: POSTA

Merak edilen sorulara yanıtlar

  1. Kıdem tazminatı hesabı hakkında merak edilen sorulara yanıtlar
  2. 5510 sayılı yasa hakkında merak edilen sorulara yanıtlar
  3. Askerlik Borçlanması hakkında merak edilen sorulara yanıtlar
  4. Bağ-kur emekli aylığı hakkında merak edilen sorulara yanıtlar
  5. Bağ-kur prim borçları ve ödemeleri hakkında merak edilen sorulara yanıtlar
  6. Bağ-kur tahsis emeklilik, Malullük, Dul ve Yetim Aylıkları hakkında merak edilen sorulara yanıtlar
  7. Emekli Sandığı hakkında merak edilen sorulara yanıtlar
  8. Evlenme yardımı ve Çeyiz parası hakkında merak edilen sorulara yanıtlar
  9. Fiili hizmet zammı hakkında merak edilen sorulara yanıtlar
  10. SSK hizmet dökümündeki kodların anlamı hakkında merak edilen sorulara yanıtlar
  11. SSK yaşlılık aylığı hakkında merak edilen sorulara yanıtlar
  12. İsteğe bağlı sigortalılık hakkında merak edilen sorulara yanıtlar

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com