Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Temmuz 2016 Cuma

Vergi ve SGK affının püf noktaları - Resul KURT yazdı!


Vergi ve SGK affının püf noktaları

Darbe girişimi sonrası ekonomiyi rahatlatmak amacıyla atılan Vergi ve Sosyal güvenlik affı ile ilgili detaylar ortaya çıktı.


Meclis'te kabul edildiği takdirde, Erdoğan'ın da onaylanması ile yürülüğe girecek olan düzenlemenin detaylarını Star'dan Resul Kurt yazdı.

Yazıdan önemli bir bölüm şöyle:

Yapılandırmada amaç

1- Özel sektörün kamuya olan borç yükünün azaltılarak borçlara taksitle ödeme imkânı getirilmesi,

2- İhtilafların barış yoluyla sonlandırılması,

3- Vergi incelemesinde olan konuların dava yoluna gidilmeksizin çözülmesi,

4- Vergilemede öngörülebilirliğin arttırılarak geçmiş vergilendirme dönemleri ile ilgili olası risklerin ortadan kaldırılması,

5- Bazı varlıkların milli ekonomiye

6- İşletme kayıtlarının fiili durumlarına uygun hale getirilerek kayıtlı ekonomiye geçişin teşvik edilmesi amaçlanmaktadır. Neler kapsamda? Yapılandırmaya konu alacaklar, Maliye Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Belediyeler ve Sosyal Güvenlik Kurumu’dur.



Yapılandırmaya konu alacaklar:

- Vergiler ve vergi cezaları,

- Taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payı,

- Gümrük vergileri ve idari para cezaları,

- Sigorta primleri,

- Topluluk sigortası primleri,

- Emeklilik keseneği ve kurum karşılığı,

- İşsizlik sigortası primi,

- Sosyal güvenlik destek primi ile bu alacaklara ilişkin her türlü faiz, zam, gecikme zammı, cezai faiz, gecikme cezası gibi fer’i alacaklardır.

VATAN

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com