Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

10 Temmuz 2016 Pazar

Askerliğimi sigorta girişinden önce yaptım ne zaman emekli olabilirim?

Prim ödemeseniz de Haziran 2019’da emekli olabilirsiniz
Soru: 20 Haziran 1959 doğumluyum. 1 Mart 1991 tarihinde sigortaya giriş yaptım. Askerliğimi sigorta girişinden önce yaptım. Şuan 3765 gün primim var. Ne zaman emekli olabilirim? 
 Hikmet DEMİRCİOĞLU
Cevap: Bundan sonra prim ödemeseniz dahi, 15 yıl sigortalılık süresi, 3600 gün prim ödeme ve 60 yaş şartlarına tabi olarak, 60 yaşınızı dolduracağınız 20 Haziran 2019’da emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

  1. 7200 iş günüm var emekliliği hak ettim mi? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  2. En erken nereden ve nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?
  3. Geçmişte Bağ-Kur’dan ayrılan 56 yaşındaki bir vatandaşın tekrardan Bağ-Kur emeklisi olmasının yol ve yöntemi nedir? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  4. 13 yaşında sigortalı olduğum için senin sigorta başlangıcın 18 yaşını doldurduğun tarih sayılır diyorlar doğru mu? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  5. SSK başlangıcım 23.09.1988 tarihi olup 7150 günüm var ne zaman emekli olabilirim? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  6. Erken emekli olabilmek için ne yapabilirim? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  7. Doğum borçlanması emeklilik yaşını öne çeker mi? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yazdı!
  8. Askerden önce sigortalı oldum askerliği ödeyerek emeklilik yaşını öne çekebilir miyim? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  9. Çalışmadan emeklilik için yaşımın dolmasını beklerken gelir testine girip Genel Sağlık Sigortası primi ödemem gerekir mi? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  10. Emekliliğim için neler yapmam gerekiyor? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com