Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

2 Temmuz 2016 Cumartesi

11 milyon emekliye promosyon müjdesi - YENİ EMEKLİLER KAÇ TL PROMOSYON ALACAK?


Emekliye promosyon müjdesi

11 milyon emekliye promosyonda maaşa göre kademelendirme sistemi uygulanacak. Özel bankaların yeni emekliler için ilk teklifi 500 lira..

Toplam 11 milyon emekliyi ilgilendiren promosyon çalışması tamamlandı. Özel bankalar, her yıl sisteme yeni giren yaklaşık 500 bin emekli için 3 yıllığına 500 lira promosyon teklif etti. Bütün emekliler için '0-500, 500-bin, bin-2 bin lira arası ve 2 bin lira üstü alanlar' olmak üzere kademelendirme yapıldı. Bankalar, emekli aylığı ve sistemde kalma süresine göre promosyon ödemesi yapacak.

TABAN FİYAT FORMÜLÜ ÖNGÖRÜLÜYOR
Promosyon ödemesinde taban fiyat formülü öngörülüyor. Önerilen 500 lira asgari tutar olacak, aylık dilimlerine göre yukarı çıkarılabilecek. Çalışma Bakanı Süleyman Soylu, emeklilere promosyon çalışmasını tamamladıklarını, Başbakan Binali Yıldırım'a sunacaklarını söyledi.

Kamu, katılım, özel bankalar ve PTT olmak üzere 4 ayrı kurumla görüşme yaptıklarını belirten Soylu, "Bütün emeklileri kapsayacak şekilde bir çalışma yaptık" dedi.

Emekli aylıklarına göre kademelendirme yaptıklarını anlatan Soylu, "Bankalar özellikle yeni emeklileri istiyor. Cazibe merkezleri yeni emekliler. Biz istiyoruz ki tüm emekliler yararlansın. Bankalarla yapılan görüşmelerde kademeli bir çalışma yaptık. İlk teklifler alındı, belli noktaya geldi. Toplu pazarlık yapıyoruz. Emekli aylığı ve sistemde kalma süresi belirleyici olacak" diye konuştu. .

Kaynak: POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com