Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Haziran 2016 Salı

Emekliye 3 maaş avans verilecek - ALINAN AVANSIN GERİ ÖDEMESİ NASIL OLACAK?


Emekliye 3 maaş avans müjdesi

Emeklilere faizsiz kredi çalışmasının ardından bir müjde daha geldi. İsteyen emekli 3 maaşa kadar avans alabilecek.

Emekliler için faizsiz kredi çalışmaları sürerken, son olarak "avans" verilmesi de gündeme geldi. İsteyen emeklilere maaşlarına karşılık belli miktarda avans verilmesi ve faizsiz olarak aydan aya maaşından kesilmesi planlanıyor.

Söz konusu avansın sisteme getireceği maliyeti değerlendirirken, çalışmanın önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Çalışmaya göre; isteyen emeklilere SGK'dan avans verilecek. Emekliler, yazılı başvuru yaparak maaşın üç katına kadar avans isteyebilecek.

Bu sayede örneğin maaşı 2 bin lira olan bir emekli, 6 bin lira alabilecek. Bu para daha sonra emekli maaşından 12, 24 ya da 36 taksitle kesilecek.
Söz konusu bu kesintilerden faiz alınmayacak.

Kaynak: POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com