Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

13 Ekim 2014 Pazartesi

Şirketin gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşümü hk.

Şirketin GYO'ya dönüşümü

SORU:
 Şirketimizin, gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüşümü sırasında sahibi olduğu gayrimenkullerin değerlenmesi sonucunda oluşacak farkların vergi mevzuatı karşısındaki durumu nedir?
Filiz ULUÇ - İstanbul

YANIT:
 Gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşüm nedeniyle ilgili mevzuata göre yapılan değerlemelerden kaynaklanan olumlu veya olumsuz farkların, kurum kazancına dahil edilip vergilendirilmesi söz konusu değildir (GİB. İst.VD. Bşk.'nın 25.04.2012 tarih ve KVK 6-1450 sayılı özelgesi de bu yöndedir).

Şükrü KIZILOT - HÜRRİYET

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz tüm sorularınızı emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderiniz. 

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com