Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Şubat 2014 Perşembe

Emekli maaşı rekabeti - BANKALAR EMEKLİNİN PEŞİNDE!



Emekli rekabeti

Yıllık 120 milyar liralık emekli maaş pastasından pay almak isteyen bankalar yarış başlattı. Kamu bankaları 80 lira promosyon teklif etti, özeller rakamı 450'ye çekti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile kamu bankaları arasındaki promosyon görüşmelerinde orta nokta bulunamazken, özel bankalar hareket geçti. Kamu bankaları emekliye yılda 80 lira promosyon verilmesini teklif ederken, özel bankalar biraz daha cömert çıktı. Emekliyi bünyesine çekmek isteyen özel bankalar 450 liraya varan promosyon önerdi. 10 milyonu aşkın emekliye her ay maaş olarak ödenen toplam 10 milyar liralık pastadan pay almak isteyen özel bankalar, nakit paranın yanı sıra, karta puan, gram altın, faiz avantajı, ücretsiz işlem gibi imkanlar da sunuyor. Emekli maaşı rekabetine giren bazı bankaların maaşlarını kendilerine taşıyan emeklilere özel uygulamaları şöyle: 

REKABET VATANDAŞA YARADI 
DENİZBANK: Emeklilerin maaş hesabına 400 lira nakit hediye eden banka, bu emeklinin ayrıca fastPay (bir çeşit mobil cüzdan) uygulamasını indirmesi ve kayıt olması durumunda ise fastPay cüzdanına ek 50 lira daha ödül yatırıyor. GARANTİ BANKASI: Maaşını 12 ay için bankaya taşıyan emeklilere, çeyrek altın kazandırıyor. Bankaya yatan ilk emekli maaşını takip eden ayın ilk haftasında çeyrek altın karşılığı gram altın, açılan vadesiz altın hesabına yükleniyor. İŞ BANKASI: Emekli Paketi uygulaması çerçevesinde kredi kartına tek seferlik 50 lira değerinde MaxiPuan yüklüyor. TÜRK EKONOMİ BANKASI (TEB): Maaşını taşıyan emekliler, hesap işletim ve kredi kartı ücretiyle internet şubesinden yapacakları havale ve EFT işlemleri için herhangi bir bedel ödemiyor. Emekliler ayrıca kefilsiz ve özel indirimli faiz oranlarıyla kredi alabiliyor. 

KREDİ AVANTAJI
Bir banka, 24 ay boyunca maaşını kendileri aracılığıyla alma ve kredili mevduat hesabı açma koşullarıyla 200 lira promosyon veriyor. Birçok banka da, emekli hesaplarına para yatırırken veya kartlarına para değerinde puan yüklerken, bazıları ise "Emekli maaş hesabınızdan hesap işletim ücreti alınmaz" vaadinde bulunuyor. Kimi bankalar da masrafsız ve faizsiz ihtiyaç kredisi veriyor. 

SGK'YA ÇAĞRI VAR 
Emekliler ise Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) çağrıda bulunup, promosyon konusunda direnen kamu bankaları yerine, özel bankaların anlaşma masasına çağrılmasını istedi. 

PROMOSYON GELİYOR
Bir süredir devam eden promosyon görüşmelerinde, kamu bankaları olumsuz cevaplar verdi. Emekliler başlayan rekabetin promosyona dönüştürülmesini istiyor. 

Kaynak: TAKVİM

--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK İŞLEMLERİ

Emeklilik Tarihinizi Hesaplatmak için tıklayın
SGK Hizmet Birleştirme İşlemleri hakkında bilgi için tıklayın
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için tıklayın
Bağ-kur Hizmet ve Prim Borcu Sorunlarınız için tıklayın
Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Hesabı için tıklayın
Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları için 
tıklayın


AŞAĞIDAKİ ÜRÜN ÇEŞİTLERİ İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

  1. Akıllı Telefon Modelleri ve Fiyatlarını görmek için tıklayın
  2. iPhone Aksesuarlarını görmek ve incelemek için tıklayın
  3. Dizüstü Bilgisayar Fiyatlarını görmek için tıklayın
  4. Tablet Bilgisayar Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  5. Cep Telefonu Aksesuarlarını görmek için tıklayın
  6. LCD TV Plazma TV Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  7. Fotoğraf Makinesi Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  8. Video Kamera Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  9. Buzdolabı Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  10. Su Arıtma Cihazı Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  11. Çamaşır Makinesi Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  12. Elektrikli Süpürge Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  13. Traş Makinesi Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  14. Hediyelik Eşya Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  15. TV Sehpa Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  16. Çalışma ve Ofis Koltukları Modelleri için tıklayın
  17. Kitaplık Modelleri ve Fiyatları için tıklayın
  18. Oto Tuning İçin Aradığınız Tüm ürünler tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com