Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

1 Aralık 2013 Pazar

5 yıl önce aldığım bir evim var ödediğim emlak vergisi artması gerekirken azaldı bu işte bir yanlışlık var mı?


Evimin vergisi artacağına azaldı

SORU: İstinye Park’ın orada beş yıl önce aldığım bir evim var. Ödediğim emlak vergisi artması gerekirken azaldı. Bir yanlışlık olmasın?

Ahmet YILMAZ -  İstanbul

YANIT: Yeni konutların emlak vergisi, dört yıl süre ile binde 6 oranı üzerinden hesaplanan arsa payının vergisinden düşük olamıyor (EVK Md. 8/son). Siz dört yılı doldurmuşsunuz. Verginiz konuta ait binde 2 oranı üzerinden hesaplanmış. 1/4’lük geçici muafiyetten de (EVK Md. 5/1) yararlanınca verginiz düşmüş. Bir yanlışlık yok.

Şükrü KIZILOT - HÜRRİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com