Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

7 Şubat 2013 Perşembe

Ocak ayı emekli maaşımda intibak farkı yok sebebi ne olabilir? - İNTİBAK YASASI KAPSAMINDA OLMAYAN EMEKLİLER!

1995 de Bağ-Kurdan emekli olan intibak kapsamında değil

Soru: 1995 yılında Bağ-Kur'dan emekli oldum. İntibak yasasından faydalanıp faydalanmadığımı öğrenmek istiyorum. Ocak ayı maaşımda intibak farkı almadım. Sebebi ne olabilir? Bilgi verirseniz sevinirim.

Hayrettin KALKAN

Cevap: İntibak farkı alamamanızın sebebi, intibak yasası kapsamında olmamanız. Çünkü,
intibak yasası, 2000 den önce SSK’ dan emekli olan 2 milyon 700 bin emekli ile Bağ-Kurdan 1 Nisan 2002 ile 30 Haziran 2002 arasında Anayasa Mahkemesinin iptal ettiği gelir basamakları üstünden emekli olan 12 bin 300 Bağ-Kur emeklisini kapsıyor.
 
Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com