Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

1 Aralık 2012 Cumartesi

Her gün meşrubat ve şekerli içecek tüketenler okusun - 15 YILLIK ARAŞTIRMA SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Meşrubatta kanser riski
Meşrubatta kanser riski

İsveç'te yapılan bir araştırma, günlük içilen sadece bir şişe meşrubatın prostat kanserine yakalanma riskini artırdığını ortaya koydu

İsveç’te yapılan bir araştırmaya göre, günde bir şişe içilen meşrubat dahi erkeklerde prostat kanserinin agresif bir türüne yakalanma tehlikesini artırıyor. Kamuoyuna açıklanan araştırma sonuçları, branş dergisi “American Journal of Clinical Nutrition”ın yeni sayısında da yayımlanacak.

15 yıllık araştırmanın sonuçları

Söz konusu araştırma için yaşları 45 ila 73 arasında değişen 8 bin erkeğin yeme ve içme alışkanlıkları 15 yıl boyunca takip edildi. Bunun sonucunda günlük 330 mililitrelik bir içeceğin dahi erkeklerde prostat kanserinin hızlı yayılan bir türüne yakalanma riskini yüzde 40 oranında artırmaya yettiği hesaplandı.

Lund Üniversitesi'nden doktora öğrencisi Isabel Drake yaptığı açıklamada “Yüksek miktarda meşrubat ve şekerli içecek tüketen erkeklerde risk arttı” diye konuştu.

Araştırmaya göre, şekerli kahvaltı gevrekleri de prostat kanserinin tedavi gerektirmeyen hafif bir türüne yakalanma riskini yüzde 38 oranında artırıyor.

Araştırmacı Drake, beslenme biçimini değiştirmeden önce tıbbi tetkikler yaptırılması gerektiğini söylerken, “Ancak şimdi her bireyin meşrubat tüketimini sınırlaması için yeterli bir sebebi var” diye konuştu.

Deutsche Welle Türkçe


Sağlık Sigortası Hesaplama Aracı için tıklayın


Özel sağlık sigortası fiyatları kişisel özelliklerinize, geçirilmiş rahatsızlıklara, hastane ağına ve poliçe limitleri gibi detaylara göre farklılık gösterir.


Özel Sağlık Sigortası Fiyatları


Sağlık sigortası prim ve teklif karşılaştırma işlemi için bilgilerinizi tam ve doğru doldurmanız gerekir.


Sağlık sigortası prim ve teklif karşılaştırma işlemi için buraya tıklayın


Özel sağlık sigortası teklifinizi görmek için bilgilerinizi eksiksiz doldurun, en uygun poliçeye ulaşın!


3 dakikada sağlık sigortası teklifi için tıklayın!


Sağlık Sigortanızı Seçmek İçin Linklerden birine tıklayıp 

Sağlık Sigortası Hesaplama Aracını kullanabilirsiniz.


En Uygun Özel Sağlık Sigortası seçenekleri için tıklayın!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com