Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

21 Kasım 2012 Çarşamba

SSK malulen emeklilik maaşımı son kontrol muayenesinde özür oranım düşük çıktığı için durdurdu bu durumda ne yapmam gerekiyor?

Yüksek Sağlık Kurulu'na itiraz edebilirsiniz 

Soru: Sadettin Bey, benim midem tümör nedeniyle alındı ve kemoterapi, radyoterapi gördüm. 2009 yılında SSK'dan malulen emekli oldum. Fakat raporuma iki yılda bir kontrol muayenesi yazıldı. Son kontrol muayenesinde özür oranım düşük çıktığı için aylığım durduruldu. Bu nasıl olabilir ve şu an ne yapmam gerekiyor? 

Ramazan U. 

Cevap: Değerli okurum, malullük derecesinde değişiklik olma ihtimali bulunan sigortalılar malulen emekli edilirken, belli aralıklarla kontrol muayenesi şerhi konulur. Siz de bu kapsamda emekli olmuşsunuz. Şu an aldığınız rapor %60'ın altında kalmış olmalı ki malullük aylığınız kesilmiş. Yapabileceğiniz tek şey SGK'nın kararına Yüksek Sağlık Kurulu nezdinde itiraz etmektir. 

Sadettin Orhan - BUGÜN 

 

Sağlık Sigortası Hesaplama 


Özel sağlık sigortası fiyatları kişisel özelliklerinize, geçirilmiş rahatsızlıklara, hastane ağına ve poliçe limitleri gibi detaylara göre farklılık gösterir. 


Özel Sağlık Sigortası Fiyatları 


Sağlık sigortası prim ve teklif karşılaştırma işlemi için bilgilerinizi tam ve doğru doldurmanız gerekir. 


Sağlık sigortası prim ve teklif karşılaştırma işlemi için buraya tıklayın 


Özel sağlık sigortası teklifinizi görmek için bilgilerinizi eksiksiz doldurun, en uygun poliçeye ulaşın! 


3 dakikada sağlık sigortası teklifi için tıklayın!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com