Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

17 Kasım 2012 Cumartesi

Gazeteci Cüneyt Ünal serbest - CHP MİLLETVEKİLLERİ KURTARDI!


CHP’ye teslimi manidar - CHP’ye teşekkür edin


BAKAN ÇELİK’TEN TARTIŞILAN AÇIKLAMA
CHP’ye teslimi manidar
CHP heyetinin Suriye’ye giderek üç aydır Beşar Esad yanlısı güçlerin elinde tutsak olan gazeteci Cüneyt Ünal’ı teslim almasına AK Parti’den ilk tepki Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik’ten geldi. Bakan Çelik, Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamada, “Meslektaşınızın bir Türk gazetecinin, evine, çocuğuna, yurduna kavuşmasındana çok sevindim” dedi.
Çelik, Suriye makamlarınının Cüneyt Ünal’ı CHP’lilere teslim etmesini ise “manidar bulduğunu” söyledi. “Manidar derken, neyi kastediyorsunuz?” sorusuna ise Çelik şu yanıtı verdi:
“CHP’nin Şam yönetimi ile ilişkisini herkes biliyor. Ünal’ın Türk makamlarına değil de, bir STK’ya değil de, CHP heyetine teslim edilmesi manidar. Bunun ne anlama geldiğini herkes biliyor. CHP’nin tutarsız politikalarını, bir yandan ‘savaşa hayır‘ deyip diğer yandan Esad’a destek çıktıklarını, gösterilerde Esad posterleri taşıdıklarını herkes biliyor. Daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Ancak Cüneyt Ünal’ın, meslektaşınızın serbest kalması hayırlı olmuştur.”    


KILIÇDAROĞLU’NDAN ÇELİK’E YANIT
CHP’ye teşekkür edin
Gazeteci Cüneyt Ünal’ın Suriye’den CHP milletvekilleri tarafından Türkiye’ye getirilmesini “Ünal’ı CHP’nin getirmesi manidar” sözleriyle eleştiren Ak Partili Çelik’e CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu cevap verdi. Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: “Bir insanın hayatını kurtarıyorsunuz. Suriye zindanlarından çıkarıyorsunuz. Bu bir gazeteci. Haber için oraya gitti. Eşi kurtarılmasını istiyor. Gazeteci dernekleri kurtarılmasını istiyor. Onlar geldiler rica ettiler. Dernekler, aileler ‘Ne olursunuz çocuğumuzu kurtarın’ diye. Onlar da gittiler kurtardılar. Normalde ne olması lazım. Teşekkür etmesi lazım. İster Suriye’de ister Amerika ister Çin’de eğer serbest bırakılacaksa ben 135 milletvekilimi dünyanın bütün ülkelerine gönderirim. Oradan benim insanımı kurtarın derim. Kendi insanımızı kurtarıyorum. Zindandan kurtarıyorum. Manidarmış. Neyin manidarıymış? Oturun kalkın CHP’ye teşkkür edin. Suriye batağından o gazetecimizi çıkardık Türkiye’ye getirdik. Türkiye için getiriyoruz insanımız için gazeteciler için getiriyoruz. Bu ülkenin sağlıklı haber alma hakkı için getiriyoruz.” 

İSTANBUL Milliyet / DAMLA YUR İstanbul

Etiketler: haber, haberler, CHP, Şam, Çin, Parti, Suriye, Amerika, Türkiye, Hayırlı, Ak Parti, Hürriyet, Beşar Esad, Bakan Çelik, Cüneyt Ünal, istemiyorum, Hüseyin Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu, Gazeteci Cüneyt Ünal,

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com