Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Kasım 2012 Perşembe

Emekli ikramiyesinin, kadro, derece, kademe ve hizmet süresi gibi çeşitli parametrelere göre hesaplanması hk.

Emekli ikramiyesi, kadro, derece kademe ve hizmet süresine göre değişir

Soru: 20 Şubat 1966 Doğumluyum. İlk işe girişim SSK'lı olarak 15 Eylül 1986 işçi olarak çalışırken 14 Ocak 1997 tarihinde memuriyete geçiş yaptım. 14 Temmuz 1997 Tarihinde SSK'daki hizmetlerimi Emekli Sandığına aktarılıp birleştirildi.  Hala Emekli Sandığına tabi memur olarak çalışmaktayım.  Ne zaman, hangi tarihte emekli olabilirim? Emekli olursam ne kadar tazminat alabilirim? Bu yıllar arasında senelik izin hariç hiçbir boşluk yoktur.

Bülent AYMAN

Cevap: Hiç borçluğum yok dediğinize göre, askerlik sürenizi de borçlanmış olmalısınız. Sorunuzu 15 Eylül 1986’dan itibaren boşluğunuz olamadığı varsayımına göre cevaplandırıyoruz. Emekli olmak için; 25 tam yıl fiili hizmet süresi ve 49 yaş şartlarına tabisiniz. Fiili hizmet süresi şartını sağladığınızdan, 49 yaşınızı dolduracağınız 20 Şubat 2015 tarihinde emekli olabilirsiniz. 

Emekli ikramiyesi, kadro, derece, kademe ve hizmet süresi, gibi çeşitli parametrelere göre hesaplanıyor. Verdiğiniz bilgilere göre ne kadar ikramiye alacağını hesaplayamayız.  
 
Ekrem Sarısu - Posta 
--
AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

tanıtım ve tavsiye mesajı:
 
Değerli arkadaşım;

Bu e-postayı size faydalı bir siteyi duyurmak için gönderiyorum.

Sigortalı çalışıyorsanız  yeni SGK haberlerini günlük olarak yayınlayan bir site var. 

Düzenli olarak önemli gelişmeleri takip edebilirsiniz. 

İş arkadaşlarınızın önemli SGK gelişmelerinden 
haberdar olmaları için web sitemizi tavsiye ediniz. 

Ziyaret İçin Tıkla www.emeklilikhaber.com 
RSS Abone Ol www.feeds.feedburner.com/emeklilikhaber 

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com