Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

30 Kasım 2012 Cuma

Askere gitmeden önce SSK girişim var bu durumda emeklilik için askerlik borçlanması yapmam gerekir mi?

NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM?

07.04.1971 doğumluyum. 1990 yılında askere gittim ve 18 ay askerlik yaptım. Askere gitmeden önce Sigorta girişim vardı. Askerlik borçlanması yapmam gerekir mi, ne zaman emekli olabilirim? Cevapladığınız için çok teşekkür ederim. 

Erdoğan Başboğa/Adana

CEVAP: 21.07.1989 tarihli Sigorta girişiniz ve 5.155 gününüz var. Buna göre; 25 yıl, 51 yaş ve 5.450 günle emekli olabilirsiniz. 295 gün daha prim öderseniz, 51 yaşınızın dolduğu 07.04.2022 tarihinde emeklilik müracaatı yapabilirsiniz. Askerliğiniz 21.07.1989 tarihinden sonra olduğu için, borçlanmanızın erken emekli olmanıza bir faydası olmaz. Sadece emeklilik gün toplamınıza ilave edilir.

Lütfi Köksal - TÜRKİYE

Ziyaret İçin Tıkla www.emeklilikhaber.com 
RSS Abone Ol www.feeds.feedburner.com/emeklilikhaber 

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com