Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Kasım 2012 Pazar

5 askerimiz şehit - ŞEHİT ASKERLERİMİZİN İSİMLERİ BELLİ OLDU!

Şemdinli'de çatışma: 5 asker şehit


HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nin Derecik Beldesi'nde bulunan Irak sınırındaki Balkaya Dağları'nda güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. 

Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, Şemdinli' deki çatışmada 5 askerin şehit olduğunu ve yaralıların bulunduğunu söyledi

AJANSLAR

Şemdinli'de sınıra yakın noktada bulunan Süngütepe üs bölgesine PKK terör örgütü mensupları tarafından birkaç noktadan baskın gerçekleştirildiği öğrenildi. Roketler ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıya, Süngütepe'de bulunan askerler karşılık verirken, yardım istendi.


Baskına uğrayan üs bölgesine yardıma giden Yüksekova Komando Birliği'nden bir tim, helikopterle güvenli bir noktaya indikten sonra teröristlerin arkasını sarmak üzere harekete geçti. Bir süre arazide ilerleyip teröristlere yaklaşan tim, örgüt mensupların kurdukları pusuya düştü.


ŞEHİT ASKERLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU 

Olayda şehit olan 5 askerden dördünün kimlikleri belirlendi. Şehit olan askerlerin kimlikleri şöyle; Üsteğmen Gökhan Korkut, uzman çavuşlar Mehmet Bostancı, Bekir Çavuş, Bilal Akgün.


4 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada; " Şemdinli ilçesi kırsalında yürütülen operasyonlar sonucunda 4 terörist öldürüldü, 1' i yaralı 4 terörist sağ olarak ele geçirildi. 2 terörist ise güvenlik güçlerine teslim oldu" denildi.

AİLEDEN ÖNCE YAKIN AKRABALARI BİLGİLENDİRİLDİ

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Ortaklar Köyü yakınlarında çıkan çatışmada şehit olan 32 yaşındaki Jandarma Astsubay Bekir Çavuş'un ölüm haberi, hasta olan anne-babasına verilmeden önce sağlık durumları ile ilgili önlemler alındı. Osmaniye'nin Kadirli nüfusuna kayıtlı olan ve Adana'da oturan baba Ali ile annesi Hürü'nün bir süredir rahatsız olduğu belirtildi. Şehit Çavuş'un eşi Eşeme ve oğlu Ataberk'in de Hakkari'deki evlerinde olduğu bildirilirken, şehidin ailesine acı haberin verilmesinden önce yakın akrabaları bilgilendirildi.

1 AY ÖNCE NİKAH YAPMIŞTI

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 5 askerden 25 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün'ün memleketi Konya'ya ateş düştü. Şehit Astsubay Çavuş Nihat Gün'ün, acı haberi merkez Karatay İlçesi'ndeki ailesine Konya Garnizon Komutanlığı yetkililerince verildi. Şehit Gün'ün, 1 ay önce nikahlandığı ve eşinin Ankara'da yaşadığı öğrenildi. Şehit Gün'ün baba evine ise Türk bayrakları asıldı. MİLLİYET

Etiketler: haber, haberler, PKK, Irak, terör, nikah, Adana, Konya, Ankara, çatışma, Hakkari, Osmaniye, Şemdinli, Bostancı, ANKARA'da, terör örgütü, Hakkari Valiliği, HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi,

emeklilikhaber.com Blog | Son Eklenen 25 Haber
  1. Ne zaman ve kaç yılında emekli olurum?
  2. Kayıp SSK günleri olanlar haklarını nasıl arayabilir? - Emekli olduktan sonra tekrar çalışmak mümkün mü?
  3. Askerliğimi borçlanırsam emeklilikte bana faydası olur mu? - Olursa askerlik süremin ne kadarını borçlanayım?
  4. Sigortam başlangıç tarihim 1988 ne zaman emekli olabilirim?
  5. 53 yaşında 5600 günden emeklilik
  6. Askerliğini sigorta başlangıç tarihinden sonra yapanların bilgisine!
  7. Bağ-Kur emeklisiyim İntibak yasasıyla benim de aylığım artacak mı?
  8. İndirimli Alışveriş Siteleri ve daha fazlası bu blogda!
  9. Ücret, izin, mesai, kıdem gibi konularda haksızlığa uğrayan taşeron işçilere müjde!
  10. İntibak zammı soruları - Kimler intibak zammı alacak? - Paralar ne zaman yatacak? - Varisler alacak mı? - Toplu para var mı? - CEVAPLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!
  11. Uzun yaşamanın 10 sırrı - DİKKATLE OKUYUN!
  12. Yeni SGK ve Emeklilik Haberleri - www.emeklilikhaber.com
  13. Ofsayt var mı yok mu? - İŞTE TARTIŞMALI POZİSYON!
  14. Türk Telekom Arena'da bir ilk - BÜYÜ BOZULDU!
  15. Yaşlı insanlar arasında suç işleyenlerin sayısı 6 kat arttı - JAPONYA!
  16. Türkiye’de şampiyonluk yaşayan 5 kulübün marka değeri ve karakteri - İLGİNÇ ARAŞTIRMA!
  17. Ikea'dan tarihi itiraf - İsveç mobilya devi Ikea!
  18. 3600 günle yaştan emekli olabilir miyim?
  19. İki tane SSK sicil numaram var bunun için ne yapmam lazım?
  20. Emekli Sandığı'na bağlı memur olarak görev yapmaktayım ne zaman ve kaç yaşında emekli olabilirim?
  21. 1984 Sigorta girişim var - 1996/1997 yıllarında askerliğimi yedek subay olarak yaptım ne zaman emekli olabilirim? - Ne kadar emekli maaşı alabilirim?
  22. Kasko Yaptırmak İsteyen Araç Sahiplerinin Dikkatine!
  23. Çalışanların SSK ve Bağ-kur Emekliliği Hakkında 60 Soru 60 Cevap
  24. Engelli hakkıyla erken emekli olmak isteyenlerin dikkatine!



Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com