Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

13 Ekim 2012 Cumartesi

İstanbul’un kalbi - Tarihi Yarımada!

İstanbul’un kalbi Tarihi Yarımada!

İstanbul’un kalbi Tarihi Yarımada!

Suriçi olarak da bilinen Tarihi Yarımada, Haliç, İstanbul Boğazı ve Marmara Denizi ile çevrili olan İstanbul bölümüdür.

Şehre ilk olarak M.Ö. 685 yılında Yunanlılar yerleşmiş ve buraya Byzantion adını vermiştir. Değişik adlarla tarih boyu devamlılığını sürdüren kent Türkler tarafından fethedildik sonra bu bölge de Suriçi olarak anılmaya başlanmıştır.

Bölgenin Tarihi Yarımada olarak anılmasının sebebi sadece ilk yerleşim yeri olması değil bu bölgede bulunan tarihi yapılardır. Onlarca saray, camii, kilise, çeşme ve konutlar tarih kokan yapılardır.

İstanbul`da tarih ve sanatın büyüleyici kesişim noktasında yer alan Q Inn Hotel OLD CITY’de konaklama fırsatı için tıklayın!

Tarihi Yarımada küçük gibi görünse de içinde bulunan tüm yapıları gezmek günlerinizi alabilir.

Onlarca hükümdarın bastığı topraklarda yürümek, ibadet ettiği yerlerde ibadet etmek ve yaşadıkları alanları görmek herkesin mutlaka yapılması gerekenler listesinde yer almalıdır.

İstanbul`da tarih ve sanatın büyüleyici kesişim noktasında yer alan Q Inn Hotel OLD CITY’de konaklama fırsatı için tıklayın!

Etiketler: tarihi yarımada, istanbul suriçi, Haliç, sadece, Marmara, İstanbul, konaklama, Marmara Denizi, İstanbul Boğazı, tarihi yarımada,

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com