Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Ekim 2012 Pazartesi

Fenerbahçe tercümanı Samet Güzel gidiyor mu? - İSTİFA EDECEK İDDİASI!


Samet Güzel istifa edecek iddiası!

Fenerbahçe tercümanı Samet Güzel'in istifa edeceği iddia edildi.

SKORER

Kanaltürk'de yayınlanan Futbolizm programının iddiasına göre Fenerbahçe'nin tercümanı Samet Güzel ile kulübün yolları Pazartesi günü ayrılıyor.

İddialara göre Samet Güzel, Sabiha Gökçen Havalimanında yapılan açıklamalar sırasında Aziz Yıldırım sürekli dönerek 'Doğru mu Samet' sorularında sürekli kısık sesle konuşan ve suratı kızaran Samet'in kulüple bağlantısı kesiliyor.

Samet'in yakın çevresine Aziz Yıldırım'ın, Alex'in görüşme sırasında yüzüne bile bakmadığı 15 dakikalık gecikmenin doğru olduğu ancak herşeyin doğru aktarılmadığını söylediği belirtildi.

Sarı-lacivertli kulübün tercümanı Sambacı'nın veda yemeği istemediği yönünde çıkan haberlerin de doğru olmadığını tam tersine Alex'in başkandan veda yemeği istediği ancak Aziz Yıldırım'ın Alex'e tüm kapıları kapattığı ve veda yemeği yapmadığını söylediği anlatıldı.

İşte bütün bu gelişmelerin ardından Samet Güzel ile Pazartesi günü yolların ayrılacağı açıklandı.

Etiketler: haber, haberler, samet güzel, istifa, tercüman, futbolizm

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com