Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

1 Haziran 2012 Cuma

SSK giriş 20 Aralık 1988 ne zaman emekli olurum?

50 yaşınızı dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz

Soru: 1966 doğumluyum. SSK giriş 20 Aralık 1988’dir. Askerlikten sonra sigortalı oldum. Askerlik borçlanmamı ödedim. Ne zaman emekli olurum?
Aydın ÜN

Cevap: Muhtemelen 18 ay askerlik yaptınız. Askerliğinizi sigorta başlangıç tarihinden önce olduğundan, borçlanma başlangıç tarihinizi 18 ay geri götürerek emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5375 gün prim ödeme ve 50 yaş şartlarına tabi olmanızı sağlıyor. Toplam 5375 gün prim ödemiş olmanız şartıyla, 2016 da 50 yaşınızı dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com