Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

1 Haziran 2012 Cuma

1 Mart 1986 girişli Bağ-Kurum var şimdi 6 yıldır da memur olarak çalışıyorum ne zaman emekli olabilirim?

Ara vermeden prim ödemişseniz 49 yaşınızı dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz

Soru: 1 Mart 1986 girişli Bağ-Kurum var. 1992 SSK oldum. Şimdi 6 yıldır da memur olarak çalışıyorum. Ne zaman emekli olabilirim?
ORHAN

Cevap: Bağ-Kura ve SSK’ya ne kadar prim ödediğinizi belirtmemiş, askerlik ve doğum tarihinizi bildirmemişsiniz. Bu bilgilerle sorunuzu cevaplandırmamız mümkün değil. Ancak, 1 Mart 1986 dan beri ara vermeden prim ödediğiniz varsayımına göre yaklaşık bir cevap verebiliriz. Varsaydığımız gibi aralıksız prim ödemişseniz, Emekli Sandığında emekli olmak için; 25 tam yıl fiili hizmet süresi ve 49 yaş şartlarına tabisiniz. Fiili hizmet süreniz yeterli olduğundan 49 yaşınızı dolduruyorsanız emekli olabilirsiniz. Doldurmuyorsanız 49 yaşınızı dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz.

SSK ve Bağ-Kura ödediğiniz prim gün sayısını, askerlik yaptığınız tarihi ve askerlik sürenizi, memuriyet başlangıç ve doğum tarihinizi, (gün, ay, yıl olarak) bildirmeniz halinde sorunuza daha net cevap verebiliriz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com