Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

4 Haziran 2012 Pazartesi

Kaç yaşında emekli olabilirim?

2103 gün prim ödeyip 53 yaşın dolmasını bekleyeceksiniz
Soru:: Sigorta başlangıç tarihim 1 Ağustos 1996 dır. Bir aylık sigorta primi ödemesinden sonra, 13 Şubat 2002 tarihinde başladığım işimde 1247 gün prim ödedim. Sonra çalışmaya başladığım özel bankadan 7 yıldan beri çalışmaktayım. Halende çalışmaya devam ediyorum. Kaç yaşında emekli olabilirim?
Serra KARA

Cevap: Emekli olmak için; 20 yıl sigortalılık süresi, 5900 gün prim ödeme ve 53 yaş şartlarına tabisiniz. Doğum tarihinizi bildirmemişsiniz. 2103 gün daha prim ödeyerek,3797 gün olan priminizi 5900 güne tamamlamanız şartıyla, 53 yaşınızı dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com