Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

26 Ocak 2012 Perşembe

18 yaş öncesi sigorta başlangıcı hk.

Sigortalılık süresi 18 yaşın doldurulduğu tarihten başlar

Soru: 1983 doğumluyum. 1998 sigortalı oldum 3720 güm prim ödemem var. 15 yıl başlangıcı sigorta tarihinden mi? Yoksa 18 yaşı doldurduğum tarih mi geçerli olacak?


ECEVİT

Cevap: Sigortalılık süresi, 18 yaşı doldurduğunuz tarihten itibaren başlar. Ancak, sorunuzu emeklilik şartlarınızın tespiti açısından soruyorsanız, 8 Eylül 1999 dan önce sigortalı olduğunuzdan, 18 yaşın dolmasının bir önemi yok. Emekli olma şartlarınız, 18 yaşından küçükte olsanız, 1983 de sigortalı olduğunuz tarihe göre belirlenecek.

Ekrem SARISU - Posta

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com