Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Şubat 2011 Cuma

Vatandaşlar e-Devlet Kapısını Nasıl Kullanabilirler?

Vatandaşlar e-Devlet Kapısını Nasıl Kullanabilirler?

e-Devlet Kapısı üzerinden iki türlü hizmet tipine erişim mümkündür.

Bilgilendirme amacıyla sunulan içeriklere erişim için www.turkiye.gov.tr adresini yazıp sayfayı görüntülemeniz yeterli olacaktır.

Entegre elektronik hizmet ise e-Devlet Kapısı üzerinden sunulan elektronik kamu hizmetleridir. Kişisel bilgilere erişim veya kimlik doğrulama gerektiren entegre elektronik hizmetlere erişim için şifre, e-imza veya mobil imza gibi kimlik doğrulama araçlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Tek bir kimlik doğrulaması (şifre, e-imza, mobil imza vb.) ile pek çok entegre elektronik hizmetlere aynı adresten alabilirsiniz.

Ayrıca, e-Devlet Kapısı üzerinden alınacak bazı elektronik hizmetler için (vergi, harç vs. gibi) ödeme yapılması gerektiğinde ödeme birimi hizmeti sayesinde bu ödeme işlemleri de güvenli bir ortamda e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabilmektedir.


e-Devlet Kapısını Kullanırken Aklınıza Takılabilecek Diğer Soruların Yanıtları İçin Tıklayınız Kaynak:.turkiye.gov.tr

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com