Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Şubat 2011 Cuma

e-Devlet Kapısındaki Adres Bilgilerinizde Hata Var İse Ne Yapılmalıdır?

e-Devlet Kapısındaki Adres Bilgilerinizde Hata Var İse Ne Yapılmalıdır?

e-Devlet Kapısındaki, adres bilgileri Nüfus ve Vatandaşlık İdaresi Genel Müdürlüğü Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemindeki bilgilerinizdir.
Adres Beyanı Nasıl Yapılır?
Kişilerin yerleşim yeri (ikamet) ve diğer adreslerini yazılı olarak bildirmeleri esastır.
Bu bildirimler şahsen,
İlçe nüfus müdürlüklerine
Dış temsilciliklere
Adrese dayalı hizmet alınacak kuruma 20 iş günü içinde yapılır.
Bildirme işlemi posta (kargo ve iadeli taahhütlü mektup) veya elektronik posta ile yapılabilir. (Adrese dayalı hizmet veren kurumlar kendilerine yapılan bildirimleri 10 iş günü içerisinde bulundukları yerin İlçe Nüfus Müdürlüğüne gönderirler.)
Diğer adreslerin sisteme girilmesi diğer adreslerin bildirilmesi, doldurulan adres beyan formunun ilgili yerlere verilmesiyle gerçekleştirilir. Yerleşim yeri dışında kalan ve geçici süre ile oturulan yazlık, kışlık, ikinci veya üçüncü konutlar diğer adres kapsamında olup bunların bildirilmesi kişilerin talebi üzerine yapılır. Ayrıca kişinin kimlik paylaşım sisteminde diğer adreslerinin bulunmaması kurumlarca verilecek hizmetlerin yerine getirilmesine engel teşkil etmez.
Daha fazla bilgi için www.nvi.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


e-Devlet Kapısını Kullanırken Aklınıza Takılabilecek Diğer Soruların Yanıtları İçin Tıklayınız Kaynak:.turkiye.gov.tr

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com