Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

30 Ağustos 2010 Pazartesi

APS ile yapılan emeklilik başvurularında evraklarımızın SSK'ya teslimi gecikirse bir aylık emekli maaşımız yanar mı?

SORU:

APS ile yapılan emeklilik başvurularında gönderimizin SSK'ya teslimi bir sonraki aya sarkarsa bir aylık emekli maaşımız yanar mı? Emeklilik başvurumuzu APS ile 27.08.2010 Cuma günü yaptık teslimat 1 Eylül 2010'dan sonra olursa  ne olacak?

CEVAP:
APS yani acele posta servisi veya iadeli taahhütlü posta ile yapılan emeklilik başvurularında haklarınız zayi olmaz. Evraklarınızın postaya verildiği tarih başvuru tarihiniz olarak kabul edilecektir.

Ancak normal yani adi posta yoluyla gönderseydiniz bu dediğiniz olurdu. Çünkü o takdirde evraklarınızın SSK kayıtlarına girdiği tarih başvuru tarihiniz kabul edilirdi.

Ancak siz APS ile başvurunuzu yaptığınız için posta memurlarının evraklarınızı Eylül ayı içinde SSK'ya vermeleri emeklilik başvurunuzu etkilemez.

Siz Ağustos 2010 içinde emeklilik başvurunuzu yaptığınız için eğer gerekli tüm şartları taşıyorsanız 1 Eylül 2010 itibariyle SSK maaşınız başlar hakkınız yanmaz.

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Sorularınızı Yanıtlıyor

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com