Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Mayıs 2010 Çarşamba

Emekliliğim için yaşımı bekliyorum kıdem tazminatımı alarak ayrılabilir miyim?

SORU:

KIDEM TAZMİNATI ALABİLİRSİNİZ

Konu: tazminat
sigortalı olarak 25 yıl çalıştım. 1981 sigorta girişim. yaştan bekliyorum. çalışmış olduğum iş yerinden kıdem tazminatımı alıp ayrılabilir miyim?

CEVAP:

25 YILLIK HİZMET SÜRESİ VE GEREKLİ PRİM GÜNÜNÜZ DOLMUŞ SADECE YAŞI BEKLİYORSANIZ SGK DAN KIDEM TAZMİNATI ALABİLİR YAZISI ALARAK İŞTEN AYRILABİLİRSİNİZ.

Ayrıca 15 yıllık sigortalılık süresini ve 3600 gün prim ödemesini tamamlayanlar da kıdem tazminatını alarak işlerinden ayrılabilirler.

Ali ÖZTÜRK Ekonomist

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Sorularınızı Yanıtlıyor

emeklilikuzman@gmail.com

www.emeklilikhaber.com

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com