Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Ağustos 2017 Salı

Üç doğum borçlanması yaptık eşim ne zaman emekli olabilir?

Eşiniz bundan sonra prim ödemese de Nisan 2022’de emekli olabilir
Soru: 15 Nisan 1964 doğumlu eşimin sigorta başlangıç tarihi 9 Temmuz 1986’dır. Üç doğum borçlanması yaptık. Toplam 3620 gün prim ödemesi var. Ne zaman emekli olabilir?
Kazım BALIK
Cevap: Eşiniz emekli olmak için; 20 yıl sigortalılık süresi, 5150 gün prim ödeme ve 43 yaş şartlarına tabi. 1530 gün daha prim ödeyerek toplam primini 5150 güne tamamlayacağı tarihte emekli olabilir. Ayrıca bundan sonra prim ödemese de, 58 yaşını dolduracağı 15 Nisan 2022’de emekli olması da mümkün.


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com