Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

2 Haziran 2017 Cuma

Askerliğimi sigorta başlangıç tarihimden önce yaptığım için askerlik dönemini de borçlanıp ödedim ne zaman emekli olacağım?

Ağustos 2020’de emekli olabilirsiniz
Soru: 20 Ağustos 1969 doğumluyum.  Sigorta başlangıç tarihim Nisan 1991’de. Askerliğimi sigorta başlangıç tarihimden önce yaptığım için askerlik dönemini de borçlanıp ödedim. Acaba ne zaman emekli olacağım?
Osman BAŞTÜRK
Cevap: 18 ay askerlik yapmış olmalısınız. Askerlik borçlanması sigorta başlangıç tarihinizi 18 ay geri götürerek, emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5450 gün prim ödeme ve 51 yaş şartlarına tabi olmanızı sağlıyor. Toplam 5450 gün prim ödemiş olmanız şartıyla 51 yaşınızı dolduracağınız 20 Ağustos 2020’de emekli olabilirsiniz.


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com