Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

30 Mayıs 2017 Salı

2925 Kanun kapsamında tarım sigortasına prim ödüyorum ne zaman emekli olurum?

87 gün prim eksiğiniz var
Soru: 10 Temmuz 1972 doğumluyum. Sigorta başlangıç tarihim 1 Haziran 1989 olup halen 2925 Kanun kapsamında tarım sigortasına prim ödüyorum. 3513 gün prim ödemem var. Ne zaman emekli olurum?
Duran ALP
Cevap: 2925 sayılı Kanun kapsamında tarım sigortasında, emekli olmak için, 15 yıl sigortalılık süresi, 3600 gün prim ödeme ve 45 yaş şartlarına tabisiniz. 87 gün daha prim ödeyerek toplam priminizi 3600 güne tamamlayacağınız tarihte emekli olabilirsiniz.


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com