Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

19 Ekim 2016 Çarşamba

400 gün askerlik borçlanmasıyla 1 yıl erken emeklilik


400 gün askerlik borçlanması bir yıl erken emekli eder  
Soru: 1969 doğumluyum. 1 Temmuz 1992 sigorta girişliyim. Sigorta başlangıç tarihinden önce 18 ay askerlik yaptım. Emekli olmak için: 25 yıl hizmet süremi 1 Temmuz 2017 tarihinde dolduracağım. 2023’te emekli olmam gerekir. Askerliğimin kaç ayını borçlanırsam bir yıl erken emekli olurum. Ve hangi tarihte emekli olabilirim? Ay ve gün olarak.
Hasan BÜYÜKGÖL
Cevap: Askerlik sürenizin 400 gününü borçlanmanız halinde, emekli olacağınız yaş 53 ten 52 ye düşer. Ve 400 gün askerlik borçlanmasıyla bir yıl erken emekli olabilirsiniz.
Ekrem SARISU - POSTA


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com