Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

13 Temmuz 2016 Çarşamba

Emeklilik şartlarım nedir?

http://www.emeklilikhaber.com/yazi/ssk-ve-bag-kur-emeklilik-hesaplama-2/
55 yaşın dolmasını bekleyeceksiniz
Soru:1 Temmuz 1971 doğumluyum. Sigorta başlangıcım Nisan 1995 olup, 7500 gün prim ödemem var. Emeklilik şartlarım nedir?
Umut ERDAŞ
Cevap: Prim ödemeniz yeterli olduğundan bundan sonra prim ödemeseniz de, 55 yaşınızı dolduracağınız 1 Temmuz 2026’da emekli olabilirsiniz. Askerliğiniz hakkında bilgi vermemişsiniz.  Askerliğinizi sigorta başlangıç tarihinden önce yapmışsanız, 11 ayını borçlanmanız halinde, 54 yaşınızı dolduracağınız 1 Temmuz 2025’de emekli olmanız da mümkün.

Ekrem SARISU - POSTA

AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

  1. Eksik günlerimi eski vergi ve şirket ortaklığı kayıtlarımı ibraz ederek kısmi Bağ-kur ödemesi yapmak suretiyle tamamlayabilir miyim?
  2. En erken nereden ve nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?
  3. 3600 günden kıdem tazminatımı alabilir miyim? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  4. SSK prim gün sayımı doldurup çalışmayı bırakırsam eşimin sigortasından faydalanabilir miyim?
  5. SSK ve Bağ-kur primlerimi birleştirmek için ne yapmalıyım? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yazdı!
  6. 46 yaşındayım ne zaman emekli olabilirim? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  7. Emeklilik için eksik günlerimi çalışarak mı tamamlamam gerekiyor, isteğe bağlı olarak ödersem uygun olur mu? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!
  8. Doğum borçlanması yaparak kimler hemen emekli olabilir? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yazdı!
  9. Online SSK ve Bağ-kur Emeklilik Takibi Danışmanlığı - Ali ÖZTÜRK Ekonomist hizmetidir!
  10. Askerlik süremi ödersem ilk işe giriş tarihimi 08.09.1999 tarihinden önceye çekerek eski yasa şartlarıyla emekli olabilir miyim? - Ali ÖZTÜRK Ekonomist yanıtladı!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com