Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

26 Ocak 2014 Pazar

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) borcuna sınırsız taksit müjdesi

MTV borcuna sınırsız taksit müjdesi

31 Ocak’ta sona erecek olan Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin ilk taksit ödemeleri sürerken, Maliye tahsili gecikmiş alacaklar için taksit formülünü devreye sokuyor. Maliye bu amaçla bankalar ile görüşüyor.

17 milyona yakın araç sahibinin ay sonuna kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) ilk taksidini ödemesi gerekirken, Maliye’den müjdeli bir haber geldi.  Maliye Bakanlığı tahsili gecikmiş MTV alacakları için de taksit formülünü devreye sokuyor. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) ile bankalar arasında masaya yatırılan uygulamaya göre MTV’yi aksatanlara da finans kuruluşlarının taksit yapması formülü üzerinde duruluyor. Hangi bankaların yıl boyunca taksit seçeneğine olumlu yaklaştığı tam olarak netleşmediği için görüşme trafiği sürüyor. Finans kuruluşlarının ikna edilmesi ile birlikte önümüzdeki aydan itibaren ocak ve temmuz dönemleri haricinde kalan aylarda da MTV borçlarına taksit yapılabilmesine imkan sağlanacak.

8.6 milyar toplanacak

2014 yılı bütçe öngörüsüne göre MTV’den yıl sonuna kadar toplam 8.6 milyar TL tahsilat öngörülüyor. Bir Maliye yetkilisi, birikmiş borçlara da taksit seçeneği sunulması ile hem vatandaşın borcunun daha fazla artmasının önüne geçilmesinin hem de kamunun alacak stokundaki artışın önlenebileceğini ifade etti.

Kaynak: STAR



Aşağıdaki ürünlerin online satış fiyatlarını öğrenmek için tıklayın:

  1. Oto Tuning
  2. Angel Eye Ön Far
  3. Ledli Ledsiz Stoplar
  4. Body kit Uygulama
  5. Oto Aydınlatma
  6. Koltuk Kılıfı ve Minderi
  7. Bakım Ürünleri
  8. Motor Yağı ve Katkısı
  9. Araç Dışı Aksesuar
  10. Araç İçi Aksesuar
  11. Sis Farı Ve Sinyali
  12. Panjur
  13. Kolçak ve Koldayama
  14. Spoiler- Cam Rüzgarlığı
  15. Ses Müzik Görüntü
  16. Navigasyon Çeşitleri
  17. Kaplama Setleri
  18. Paspas Çeşitleri
  19. Kamp Ürünler
  20. Güvenlik Sistemleri
  21. Özel Cam Uygulamaları
  22. Kışlık Ürünler
  23. Seyahat Ürünleri
  24. Seyahat Buzdolapları
  25. Trafik Malzemeleri
  26. Bagaj Amortisörü
  27. Lastik Tamir Bakım
  28. Krom Aksesuar
  29. Egzos ve Egzos Uçları
  30. İşyeri Uyarı İşaretleri
  31. Takım Aksesuarları
  32. Cam Rüzgarlıkları
  33. Motor Yedek Parçası
  34. Boya Malzemeleri
  35. Mobil Elektrik

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com