Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

11 Aralık 2013 Çarşamba

Galatasaray - Juventus maçı unutulmaz!

Zaferş getiren gol Sneijder'dan geldi
Kar kış farketmez Cimbom affetmez

Aslanım Galatasaray... 

Galatasaray Devler Ligi'nde son 16'da

Temsilcimiz Galatasaray, yoğun kar yağışı nedeniyle bugün saat 15.00'e ertelenen maçta Juventus'u 1-0 yendi; Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı başardı. Son 16'ya kalan Cimbom, 32. dakikadan hakem atışıyla başlayan karşılaşmanın 85. dakikasında Sneijder ile zafere uzandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki dün kar yağışı nedeniyle tatil edilmek zorunda kalınan Galatasaray-Juventus mücadelesi, tekrar başladı. Maçın 31. dakikasında hakem Pedro Proença'nın takım kaptanları ve teknik heyetleriyle yaptığı görüşmenin ardından önce 20 dakika ara verdiği sonra da tatil ettiği müsabaka, kaldığı yerden itibaren oynandı. Takımlar, kural gereği maçın tatil edildiği andaki 11'leriyle müsabakaya başladı. Karşılaşmaya Galatasaray topa sahip olduğu durumda start verildi. Ayrıca, maçın duraklama anında saha kenarında tedavi olan Eboue, maça kenardan dahil oldu.

SAHA YOĞUN BİR ÇALIŞMAYLA TEMİZLENDİ
Dün başlayan müsabaka bir anda bastıran yoğun kar yağışı sonrası tatil edilirken, gece boyu devam eden yağış sabah saatlerinde saha zeminini tamamen kapladı. Maçın oynanması için yoğun bir çalışma gerçekleştirilirken, kulüp çalışanları ve Şişli Belediyesi tarafından gönderilen kar temizleme aracı, müsabakanın başlamasına 1 saat zaman kalana kadar aralıksız çaba sarf etti. UEFA yetkililerinin ve hakemlerin incelemelerinin ardından müsabakanın oynanmasına engel olacak bir durumun bulunmadığı tespit edildi.

TRİBÜNLER BU KEZ BOŞ KALDI
Galatasaray-Juventus karşılaşmasında dün Türk Telekom Arena tribünleri dolarken, bugün ise ilgi oldukça düşük kaldı. Maçın tekrar oynanma saatinin çalışma saatine denk gemesi nedeniyle taraftarların önemli bir bölümü müsabakayı izemeye gelemedi. Öte yandan karşılaşma öncesi taraftarlar, dün kullandıkları biletler tekrar kontrol edilerek stada alındı. Yırtılmış dahi olsa bilet parçalarını yanında getiren taraftarlar içeri sokulurken, bileti bulunmayanlar ise maçı izleyemedi. Ayrıca, Juventus taraftarlarına ayrılan rakip takım tribününün de düne oranla büyük ölçüde boş kaldığı görüldü.

Kaynak: HABERTÜRK

--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK DANIŞMANLIĞI

Emeklilik Tarihinizi Hesaplatmak için tıklayın
SGK Hizmet Birleştirme İşlemlerinin Önemi için tıklayın
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için tıklayın
Bağ-kur Hizmet ve Prim Borcu Sorunlarınız için tıklayın
Asker Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Hesabı için tıklayın
Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları için tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com