Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

30 Aralık 2013 Pazartesi

Emekli maaşlarına yapılacak Ocak 2014 zammı ne zaman netleşecek?


Ocak heyecanı

10 milyonu aşkın emeklinin Ocak ayı zammı, Cuma günü belli oluyor. 

Heyecanla beklenen intibak ve promosyon konusu da Ocak ayında çözüme kavuşacak

Emeklilerin dört gözle beklediği Ocak ayı kapıya dayandı. 10 milyonu aşkın emeklinin Ocak ayı zammı, 3 Ocak Cuma günü netleşecek. İntibak ve promosyon düğümü de Ocak ayında çözülecek. 

GÖZLER ENFLASYONDA 
3 Ocak Cuma günü enflasyon açıklanacak. Bu veri emekliler için büyük önem taşıyor. Zira memur emeklilerinin Ocak'ta zammın yanı sıra enflasyon farkı alıp alamayacağı, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin de Ocak ayı maaş artışları enflasyon verisiyle ortaya çıkacak. Toplu sözleşmeye göre; Ocak'ta memurların taban aylıklarında brüt 175 lira artış olacak. Memurların ücretleri net 123 lira artacak. 1.9 milyon memur emeklisinin maaşında da net 146 lira artış olacak. 3 Ocak'ta açıklanacak verilere göre 2013'ün ikinci 6 aylık dönemindeki enflasyon eğer yüzde 3'ü geçerse, memur ve memur emeklileri geçen oranda artı bir zam alacak. 2013'ün ikinci yarısındaki 5 aylık enflasyon oranı yüzde 2.79 olarak belirlendi. Aralık ayı enflasyon oranı yüzde 0.21'i aşarsa memur ve memur emeklilerine enflasyon farkı verilecek. SSK ve Bağ-Kur emeklileri de Ocak ayında, 2013'ün ikinci 6 aylık dönemindeki enflasyona göre zam alacak. Bu oran da 3 Ocak'ta belli olacak. Ayrıca bir zam açıklanırsa, SSK ve Bağ-Kur emeklileri çifte zam almış olacak. 

KARARLAR BEKLENİYOR
Ayrıca 2000 yılı ve sonrasında emekli olanların heyecanla beklediği intibak konusundaki karar da Ocak'ta verilecek. İntibak zammı yapılıp yapılmayacağı bu dönemde belli olacak. Yeni intibak çalışmasının 2014'ün Ocak ayında görüşülecek olan torba yasa tasarısına alınması bekleniyor. Ayrıca tüm emeklilere verilecek banka promosyonunun da Ocak ayı içinde netleşeceği tahmin ediliyor. Memurlar gibi promosyon almak isteyen emekliler, Çalışma Bakanlığı'nın bankalarla pazarlığından çıkacak sonucu merakla bekliyor. 

Kaynak: TAKVİM

--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK DANIŞMANLIĞI

Emeklilik Tarihinizi Hesaplatmak için tıklayın
SGK Hizmet Birleştirme İşlemleri hakkında bilgi için tıklayın
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için tıklayın
Bağ-kur Hizmet ve Prim Borcu Sorunlarınız için tıklayın
Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Hesabı için tıklayın
Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları için 
tıklayın

AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:


Aşağıdaki ürünlerin online satış fiyatlarını öğrenmek için tıklayın:

Bilgisayar-Dizüstü

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com