Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Kasım 2013 Perşembe

Türkiye'ye vize müjdesi

Türkiye'ye vize müjdesi

Belarus ile Türkiye arasındaki vizelerin bahar aylarında kalkabileceği belirtiliyor.

Belarus İçişleri Bakanlığı, Türk ve Belarus vatandaşlarının her iki ülkeye vizesiz seyahat edebilmelerine olanak tanıyan yeni rejimin 2014’ün bahar aylarında yürürlüğe girebileceğini açıkladı.

Rus medyasına göre, Belarus İçişleri Bakan Yardımcısı Valentin Mihneviç, vizelerin iptalinin her iki ülkenin vatandaşları için de ekonomik yarar sağlayacağına dikkat çekerken şunları söyledi: “Türkiye, Belarus’un geri kabul anlaşması imzaladığı ilk ülkedir. Türkiye ile Belarus arasındaki vize rejiminin kaldırılması hakkındaki yasa tasarısı ve geri kabul üzerindeki karşılıklı anlaşma tek bir paket halinde yürürlüğe girecektir"

Kaynak: MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com