Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

11 Eylül 2013 Çarşamba

Emeklilere banka promosyonu verilmesi çalışmalarında son durum - SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLERİ PROMOSYON ALABİLECEK Mİ?


Emeklilerin promosyon takvimi belli oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, emeklilere banka promosyonu verilmesi çalışmalarına ilişkin, "Takvimi büyük bir ihtimalle belli oldu, yakın bir zamanda banka müdürleriyle bir araya geliyoruz" dedi.

Çelik, Mustafa Kumlu'nun istifasının ardından Türk-İş Genel Başkanlığına seçilen Ergün Atalay ve yönetim kurulunu ziyaret ederek görevlerinde başarılan diledi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Çelik, emeklilere promosyon ödenmesine ilişkin SGK'ya gerekli talimatları verdiğini söyledi. SGK Başkanının, banka genel müdürleriyle bir takvim çerçevesinde bir araya geleceğini ifade eden Çelik, bu toplantılara kendisinin de katılmayı arzu ettiğini dile getirdi.

Toplantılardan çıkacak neticeyi kamuoyuyla paylaşacaklarını bildiren Çelik, "Emeklilere yıllık yaklaşık 122 milyar bir ödeme yapılıyor. Ağırlıklı da kamu bankaları vasıtasıyla yapılıyor. Banka genel müdürleriyle bir araya geleceğimizi belirtmiş olalım" dedi. SSK ve Bağkur emeklilerin dahil olup olmayacağının sorulması üzerine ise Çelik, "Bu meselerinin tümünü masaya yatıracağız. Çıkacak olacak neticeyi paylaşacağız. Bugünden neticesiyle ilgili bir şey söylemek son derece yanlış olur. Takvimi büyük bir ihtimalle belli oldu, yakın bir zamanda banka müdürleriyle bir araya geliyoruz" ifadelerini kullandı.


Bakan Çelik, darphanedeki grevde bir gelişme olup olmadığı yönündeki bir soruya da grevin bir hak olduğunu vurguladı. Kendilerinin "Neden grev yapılıyor" demeyeceğine dikkati çeken Çelik, "Ama grevde de çalışanın hakkını koruma amacı esas alınmalı. Bunu sendikalarla paylaşıyoruz" dedi.

Birçok grevi taraflarla diyalog içerisinde çözdüklerini anlatan Çelik, "Amaç çalışanan hakkını korumak ise bu konuda bir sorun yaşanmaz. Hepimizin sorumlu davranması gerekiyor. Çalışanın lehine adımlar atmamız gerekiyor. Bu yaklaşım olduğu sürece bir sorun olmaz. Darphanedeki grevde ben inanıyorum bu toplantıdan sonra oturup bir kez daha görüşeceğiz, umarım bu görüşmemiz çözüme vesile olur" diye konuştu.

Kaynak: TAKVİM

--
AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:



Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com