Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Temmuz 2013 Cumartesi

Emekliye maaşı bizden alın teklifi - BANKALAR EMEKLİLERİN PEŞİNDE!



Emekliye teklif var

Bankalar, emeklilerin maaş ödemelerini kendilerinden alması için cazip teklifler yapıyor Kimi aidat almıyor, kimi alışveriş puanı veya para veriyor, kimi de kredi faizini sıfırlıyor.


Bankaların emeklilere yönelik rekabeti kızıştı. Emeklilerin maaş ödemelerini kendilerinden almasını isteyen bankalar, kampanyalara hız verdi. Kimi banka alışveriş puanı hediye ederken; kimi faizsiz kredi sunuyor, kimi de çeşitli ücret muafiyetleri uyguluyor. 110 milyar lira büyüklüğe ulaşan emekli maaşları pastasından pay almak isteyen bazı bankaların kampanyaları şöyle:

Türk Ekonomi Bankası (TEB): Maaşını TEB'e taşıyıp, kredili mevduat hesabı ve kredi kartı ürünü alan emeklilere, 400 lira bonus puanı veriyor. Puan, müşterinin 2 yıllık taahhüdüne istinaden yükleniyor. Ayrıca, hesap işletim ücreti ve kredi kartı aidatı almıyor. Kampanya 31 Temmuz'a kadar sürüyor.

DenizBank: Maaşını DenizBank'tan almayı tercih eden emeklilere, 10 ay vadeli 5 bin liraya kadar sıfır faizli ve masrafsız ihtiyaç kredisi sunuyor. Emeklilere maaşının 18 katına kadar uygun oranlarla kredi kullanma imkanı da sağlıyor.

Akbank: Hesap işletim ücreti ve tüm kanallarda havale ücreti almıyor. Uygun oranlarla ve masrafsız kredi seçenekleri sunuyor. Avantajlı mevduat faizleri ve sigorta seçenekleri ayrıcalıkları da uyguluyor.

HER BANKADA FARKLI
VakıfBank: Kredi kartı aidatı, hesap işletim ve nakit çekim ücreti almıyor. Bir adet otomatik ödeme talimatı karşılığında 30 lira, kart başvurusu yapan emekliye de 20 lira worldpuan veriyor.

İş Bankası: Emekli maaşını bankadan alanlara, 25 lira MaxiPuan hediye ediyor. Hesap işletim masrafı, kart aidatı ve havale ücreti almıyor. Avantajlı mevduat faiz oranları sunuyor.

Finansbank: 31 Temmuz tarihine kadar başvuran müşterilerine, maaşlarını 2 sene boyunca Finansbank'tan alma sözü vermeleri durumunda 300 lira veriyor. Hesap işletim ücreti almıyor. Tüm banka ATM'lerinden ücretsiz para çekme ya da bakiye görüntüleme imkanı da sağlıyor.

ÖZLEM KAMER TERCANLI - TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com