Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

23 Haziran 2013 Pazar

Erken emeklilik yasası çıkarsa sigortalılık süremi 25 yıla tamamlamam için askerlik borçlanması gibi bir şey yapılabilir mi? - SSK EMEKLİLİK HESAPLAMA!



Soru: 30.08.1971 doğumluyum. SSK girişim 01.01.1988. Yani 18 yaşımdan önce sigortalıydım. Şu anki prim günüm 8561’dir. Kendi hesabıma göre erken emeklilik yasası çıkarsa bende emekli olabileceğim. Acaba sigortalılık süremi 25 yıla tamamlamam için askerlik borçlanması gibi bir şey yapılabilir mi? 

M.YILDIZ 

Cevap: 
Sigorta başlangıcınıza göre tabi olduğunuz 50 yaşı doldurduğunuzda emekli olabilirsiniz. 25 yıllık sigortalılık süreniz 30.08.2014 tarihinde tamamlanmış olacak. Askerlik borçlanması ile de bu tarihi değiştiremezsiniz. Zira askerliğiniz sigortalılık başlangıcınızdan önce değil.

Şevket Tezel - alitezel.com

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com