Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

31 Mayıs 2013 Cuma

Türkiye: 0 - Slovenya: 2



Milliler ışık vermiyor...

A Milli Takımımız, Almanya kampındaki ikinci maçında Slovenya'ya 2-0 mağlup oldu.


Bielefeld'deki Schüco Arena'da oynanan karşılaşmada Slovenya'nın gollerini 11. dakikada Novakovic ve 65. dakikada Matavz kaydetti.

MAÇTAN DAKİKALAR


11. dakikada Jokic'in soldan ortasında ceza alanı içinde ön direkte topla buluşan Novakovic, meşin yuvarlağı kafayla filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

45 1. dakikada yapılan ortada ceza alanı içinde topla buluşan Caner'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı ve Türkiye, mücadelenin ilk yarısını 1-0 geride kapadı.
59. dakikada kullanılan serbest vuruşta ceza alanında topla buluşan Ömer'in kafa vuruşunda, kaleci meşin yuvarlağı kornere çeldi.

65. dakikada Matavz, sol çaprazdan ceza alanına girdi. Gökhan'dan topu kurtaran Matavz, meşin yuvarlağı yerden bir vuruşla filelere gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı: 0-2.

68. dakikada Caner'in kullandığı serbest vuruşta, ceza alanında boş pozisyonda topla buluşan Ömer, kötü bir vuruşla meşin yuvarlağıauta gönderdi.

75. dakikada ceza alanı önünde topla buluşan Kampl, ceza alanına girdiği anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda, kaleci Sinan meşin yuvarlağı çeldi. Kaleye yönelen topu Gökhan çizgi üzerinden kafayla uzaklaştırdı.

90 2. dakikada Burak'ın, ceza alanı önünden kullandığı serbest vuruşta kaleci meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Türkiye, Almanya'daki ikinci hazırlık maçında Slovenya'ya 2-0 mağlup oldu.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com