Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

1 Mayıs 2013 Çarşamba

İzmir'de 1 Mayıs nasıl kutlandı?


İzmir'de 1 Mayıs 

Petrol-İş Aliağa Şubesi Petkim ve Tüpraş’ta 1 Mayıs kutlaması yaptı. Davul zurna eşliğinde çekilen halay ve zeybekten sonra işçiler adına bir konuşma yapan Şube Başkanı İsmail Doğan, “Bizleri 127 yıl öncesine yani günlük çalışma süresinin 8 saat olması için yapılan direniş günlerine götürmek, o koşullara mahkum etmek istiyorlar” dedi.

TİS sürecinde olduklarını dile getiren Doğan, “Patronlar yüzde 3 artı 3 teklifini yüzde 4 artı 4’e çıkardı. Burada 4 bin 500 işçi çalışıyordu. Şimdi 2 bin işçi ile aynı işi yapıyoruz. Burası çikolata fabrikası değil, Petro kimya tesisi. Arkadaşlarımız kansere yakalanıyor, emekliliğinin altı ayı dolmadan hayatını kaybediyor. Dünyanın her yerinde patronlar aynı. Hakkımızı almak için mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz” dedi. Doğan, “Her türlü yapay ayrılığı bir kenara bırakarak işin ve ekmeğin işçilerin ortak buluştuğu nokta olduğu inancıyla uluslararası işçi bayramı 1 Mayıs’ınızı kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak: POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com